Irlandia, Portal Polakow w Irlandii - eIrlandia.com
Teraz jest 9 wrz 2010, o 20:37

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]

NA FORUM DYSKUSYJNYM "EIRLANDIA.COM" MOŻNA PISAĆ BEZ KONIECZNOŚCI REJESTROWANIA SIĘ... ZAPRASZAMY.

Autor Wiadomość
 Tytuł: www.lovepol.com -Polska Tv w internecie?
PostNapisane: 1 lis 2009, o 21:09 
Witajcie :)
Piszę z pytaniem, czy zna ktoś sposób na oglądanie polskich stacji tv w Irlandii? Zależy mi na tym, bo wyjeżdżam na trochę, i chciałabym pewne rzeczy oglądać na polskich kanałach, a nie będzie sensu kupować satelit czy tym podobnych... Znalazłam stronę www.lovepol.com na której można oglądać polską telewizję przez internet - Ale nie mogę sprawdzić jak działa, bo dostęp jest tylko zza granicy :( Może ktoś sprawdzi www.lovepol.com dla mnie, jak działa itp?... Byłabym naprawdę wdzięczna :oops:

Na stronie jest okres probny, za ktory nie trzeba płacić. Sprawdziłam program antywirusem i jest czysty, więc ryzyka nie ma.
Ania

Zgłoś ten post

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: www.lovepol.com -Polska Tv w internecie?
PostNapisane: 10 gru 2009, o 18:37 
Ja korzystam z tej telewizji juz od dawna. Jak na internet na prawde dobra jakos i zawsze mozna wrocic do programu sprzed tygodnia bo sa nagrane

Zgłoś ten post

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 5 sty 2010, o 00:16 
A czy mozna odbierac takie programy jak np. na www.lovepol.com?
Telewizja internetowa tv przez internet telewizja darmowa tv polska telewizja polska w internecie tvn w internecie Cyfrowy Polsat tv polsat tv polonia Telewizja polskie radio TVP1 TVP Info TVN24

Zgłoś ten post

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 20 sty 2010, o 13:20 
Tak mozna

Zgłoś ten post

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 12 lut 2010, o 19:52 
a ja mam pytanie bo mam własnie te 3 dni darmowe i czy juz płaciłes za to i jak bo troche sie obawiam oszustw internetowych , a jakosc tej telewizji jest poprostu super i chciał bym ja zatrzymac , a mam problem jak wykupic ten pin poprostu nie wiem jak podac dane karty tzn jak dokoac tranzakcji

Zgłoś ten post

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 23 lut 2010, o 02:38 
oki sprawdziłem kupiłem działa to nie kant policzyło ile miało działa dobrze wiec polecam

Zgłoś ten post

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 2 mar 2010, o 15:25 
powiem wam szczerze ze z jakis rok temu zainstalowalem to lovepol i odbior byl calkiem niezly ale co najlepsze mialem miec 3 dni gratis a zablokowali mi dopiero po jakis 2 miesiacach.dla tych ktorzy sie lubia bawic z komputerem proponuje za kazdym razem zmiane ip i po problemie,troche pierdzielenia ale tv gratis i to nie byle jakie kanaly!kazdy ma swoje zdanie wiec bez krytyki prosze:))pozdrawiam

Zgłoś ten post

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 9 mar 2010, o 01:16 
a ile programów jest??

Zgłoś ten post

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 14 mar 2010, o 08:44 
Dziala to troche jak strona czary mary , Podobny jest polwizjer.com , tez dziala , placenie rowniez na stronie czary mary . No coz , jak dla mnie to nie ma roznicy czy zaplace np legalnej IPLI ktora mnie oszukala czy np dla polwizjer - oni nigdy mnie nie oszukali ani moich znajomych ! , albo lovepol -tego nie wiem bo jeszcze im nie placilem , ale wygladaja solidnie..! Jedynie jakie mam zastrzezenie do LOVEPOL jak i rowniez POLVIZJER ze jest troche slaba jakosc obrazu , czasami glos sie nie schodzi razem z obrazem , Ja lubie jakosc a tu do jakosci sie ma zle!! Czasem na tych darmowych stronach jakosc jest leprza jak w tym przypadku ... Ja rozumiem ze dobry serwer kosztuje kase ale przeciez 20 $ miesiecznie razy 500 ludzi , to ich chyba stac na dobra jakosc...?

Zgłoś ten post

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 30 sie 2010, o 01:00 
Brak synchronizacji głosu i obrazu to tutaj normalka. na czat szkoda czasu - jakiś arogancki dupek twierdzi,że jak coś nie tak, to na pewno u ciebie w kompie. Jakośc obrazu przyzwoita - ale tylko wtedy, gdy ludziska nie oglądają nic. W czasie meczu na przykład nie widac prawie piłki :) Ostatnio coraz trudniej się połączyć, serwer przeciążony. Słowem - strata czasu i kasy.

Zgłoś ten post

Odpowiedz z cytatem  

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]